preloader

IDN bijeenkomst
Indonesian Diaspora
Network
Ketua IDN bertemu dengan mentri LN Indonesia di Jakarta

Activiteiten

Nieuws uit Indonesië

Over ons, Indonesian Diaspora Network - Nederland

Wij zijn veelal Indonesiërs die in Indonesië geboren en getogen zijn, van Indonesische afkomst zijn en/of vrijwilligers die gewoonweg van het huidige Indonesië houden, maar woonachtig zijn in Nederland.

Wij zijn mensen die onder andere maatschappelijk, cultureel, economisch en sociaal actief betrokken willen zijn en daardoor een bijdrage willen geven aan, het huidige Indonesië door middel van wederzijdse kennisoverdracht of anderzijds.

Kennisoverdracht realiseren wij op vele manieren bijvoorbeeld door betrokken te zijn bij projecten in Indonesia, het geven van lezingen, webinars, seminars en het houden van bijeenkomsten met uiteenlopende thema’s. 

We zijn mensen die houden van het huidige Indonesië en daarmee in contact (willen) staan. Zowel vanuit onze culturele- en taalachtergrond, zijn wij bij veel onderwerpen optimaal in staat de wederzijdse behoefte op een natuurlijke wijze aan te voelen en van daaruit durven te adviseren en/of samen te in projecten te participeren.

Wij beschikken over een groot en gevarieerd netwerk in Indonesië en Nederland en maken deel uit van een internationaal Indonesian Diaspora Network.

Wij zijn een non-politieke, non-religieuze, non-etnisch gebonden en non-commerciële organisatie.

Indonesian Diaspora Network

For the Diaspora, For Indonesia, For Indonesia and the Netherlands