IDN bijeenkomst

Over ons

Indonesian Diaspora Network - Nederland (IDN-NL) is een stichting en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: KVK 60780290.

Onderstaand treft u een beschrijving van onze organisatie aan en op een vervolgpagina ons Huishoudelijk Reglement.

 

Het bestuur

Indonesian Diaspora Network -  Nederland bestaat uit een stichtingsbestuur, bestaande uit een voorzitter, vicevoorzitter/penningmeester, secretaris en algemene bestuursleden. Het bestuur laat zich adviseren door een Raad van Advies welke bestaat uit personen uit zowel Indonesië als uit Nederland. 

 

Donateurs (Sahabat) en sympatisanten

Naast het bestuur bestaat de stichting uit donateurs en sympathisanten. Donateurs noemen wij sahabat (vriend).

 

Sahabats vormen de ruggengraat van onze stichting omdat zij, naast een geringe jaarlijkse donatie, ook op enigerlei wijze participeren in het werk van de stichting. Een donatie is nodig om de kosten te dragen en daardoor het werk van de stichting te kunnen realiseren.

Sahabats zijn vaak betrokken als deelnemer in een van een TaskForce of ondersteunen het werk van onze stichting als professionele of samenwerkingsdonateur op een andere manier. 

 

Daarnaast kennen wij sympathisanten. Zij zijn personen of instellingen die  geïnteresseerd zijn in de werkzaamheden van IDN-NL en daarvan op de hoogte willen blijven.

 

Zowel sahabats als sympathisanten worden op de hoogte gehouden van de werkzaamheden van Indonesian Diaspora Network door middel van nieuwsbrieven, mailberichten en uitnodigingen voor diverse bijeenkomsten en evenementen.

 

Evenementen en bijeenkomsten zijn voor Sahabats veelal gratis toegankelijk en daarnaast kunnen zij deelnemen aan onze vergaderingen en overleggen.

 

Aan sympathisanten kan voorafgaand aan de deelname aan een evenement of bijeenkomst een geringe donatie gevraagd worden.