Sahabat of sympathisant worden?

Wilt u zich aansluiten bij Indonesian Diaspora Network - Nederland dan kunt u ons dat laten weten door onderstaand u keuze op te geven.

 

Sahabats vormen de ruggengraat van onze stichting omdat zij, naast een geringe jaarlijkse donatie, ook op enigerlei wijze participeren in het werk van de stichting. Een donatie is nodig om de kosten te dragen en daardoor het werk van de stichting te kunnen realiseren.

 

Sahabats zijn vaak betrokken als deelnemer in een van een TaskForce of ondersteunen het werk van onze stichting als professionele of samenwerkingsdonateur op een andere manier.

 

Daarnaast kennen wij sympathisanten. Zij zijn personen of organisaties die geïnteresseerd zijn in de werkzaamheden van IDN-NL en daarvan op de hoogte willen blijven.

 

Zowel sahabats als sympathisanten worden op de hoogte gehouden van de werkzaamheden van Indonesian Diaspora Network door middel van nieuwsbrieven, mailberichten en uitnodigingen voor diverse bijeenkomsten en evenementen.

 

Evenementen en bijeenkomsten zijn voor Sahabats veelal gratis toegankelijk, daarnaast kunnen zij deelnemen aan onze vergaderingen en overleggen en ontvangen een donateurskaart waarmee ze voordelen kunnen behalen bij onze partners. 

 

Aan sympathisanten kan voorafgaand aan de deelname aan een evenement of bijeenkomst een geringe donatie gevraagd worden.

Meerdere keuzes mogelijk.
Naast dat wij u als donateur informeren over algemene Diaspora-onderwerpen en de talloze jaarlijkse evenementen en bijeenkomsten in Nederland en Indonesië, bestaat ook voor u de mogelijkheid om actief deel te nemen in een van onze Taskforces.
Meerdere keuzes mogelijk. U ontvangt na de inschrijving als donateur daarover bericht per email.
De voorwaarden hiervoor treft u aan onder het menu-item 'Taskforce'. Indien u, na het doorlezen van de voorwaarden de gedachte aanspreekt, dan verzoeken wij u dit toe te lichten via een emailbericht en dat te sturen naar: info@idn-nl.nl. U ontvangt dan binnen twee weken een reactie van ons.